МАСАЖИ

 

"След дългогодишно търсене на ефективен метод се уверих, че стойностният масаж се прави най-вече с ума и мисълта. Животът на човек е такъв, каквато му е мисълта. Когато терапевтът е отдаден цялостно на изкуството на масажа, практиката, която прилага, ще бъде ефективна, а пациентът ще бъде освободен от стреса, който пречи на здравето и живота му" - Румен Иванов


272b6f66521c272cf40f696e019ba402

МАСАЖ С ГОРЕЩИ ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ


Масажът с горещи вулканични камъни е уникална връзка и преживяване с природата, предлага усещане за природна магия и святост, които ние твърде често забравяме.

bamboo-370x370

ТАЙЛАНДСКИ ТОПЪЛ БАМБУКОВ МАСАЖ


Тайландският топъл бамбуков масаж съчетава традиционните ползи от дълбок бамбуков масаж заедно с отпускащите качества на топлината. Това е идеалният метод за противодействие на ефекта на мускулното напрежение, стрес и липсата на почивка.


p1aj2823kmp7g118qtvo118gi603

МАСАЖ С МЕД


Масажът с мед е един от древните тибетски масажи. Медът, придава биологично активни си вещества абсорбира токсините, спомага за бързото им извеждане от организма.

le-massage-kiné

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ


Антицелулитен масаж със термо крем с изразен загряващ ефект. Крема съдържа активни вещества, които ускоряват клетъчния метаболизъм, подобряват значително микроциркулацията и засилват дренирането на токсини.


img-1

ШОКОЛАДОВ МАСАЖ


Релаксиращ масаж. Способства за успокояване на нервната система. Стимулира производството на ендорфини /хормони на щастието/.

img-2

РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ НА СТЪПАЛА И ДЛАНИ


Стъпалата и дланите на всеки човек са холограмна проекция на тялото и неговите витални точки и центрове. От векове се знае, че стимулирайки дълбоко всяка зона се подобрява състоянието на вътрешните органи и хомеостазата на организма.


massage3

ЛИЦЕВ "ГУА ША" МАСАЖ


“Гуа” буквално означава “стържа”, “остъргвам”, а “Ша” - е терминът, който китайците използват, за да означат червенината, предизвикана от интензивното масажиране на кожата.

3

"ГУА ША" МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО


Гуа Ша произлиза от Китай от преди две хиляди години. До днес тази терапия е популярна в своята родина. Въпреки това западния свят знае не особено много за благотворното му влияние върху здравето.


massage1

КЛАСИЧЕСКИ РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ


Класически релаксиращ масаж. Спомага за отпускането на мускулатурата и засилване на кръвообращението в организма. Подпомага лимфотока и и цялостната хомеостаза на тялото. Засилва защитните сили и е добър имуностимулатор.

massage4

КАРУНА И УСУИ РЕЙКИ ТЕРАПИЯ


Рейки е прост, естествен и безопасен метод за духовно изцеление и самоусъвършенстване, който всеки може да използва. Лечението се чувства като прекрасна нежна проблясваща енергия, която протича през и около вас.


2 – Копие

МАСАЖ ЛИЦЕ-ДЕКОЛТЕ


Релаксиращ масаж на лицето и деколтето изпълнен с ръце или Гуаша уред. Стимулира кожата, премахва мъртвите клетки и регенерира тъканите. Позволява кожата да задържа влажността си и да запази свежият си вид въпреки климатичните условия.
gift certificate mini

ВАУЧЕРИ, ПАКЕТИ И ПРОМОЦИИ


попитайте за нашите нови промоции, подаръчни ваучери и пакетти!