Тайландски топъл бамбуков масаж

Тайландският  топъл бамбуков масаж съчетава традиционните ползи от дълбок бамбуков масаж  заедно с отпускащите  качества на топлината.  Това е идеалният метод  за противодействие на ефекта на мускулното напрежение, стрес и липсата на почивка.

Този уникален масаж е задължителен за тези, които искат да се порадват на уникален терапевтичен масаж. Топлината от бамбука помага чрез дълбоко проникникване  в мускулите за намаляване спазмите и облекчаване на стреса. Болката и напрежението се стапя. Вие ще се чувствате спокойни, свежи и подмладени.

Какво да очаквате:

Тайландски топъл бамбуков масаж използва техники, които включват гладки Бамбукови пръчки с различни диаметри, нарязани в различни дължини.  Тези Бамбукови части представляват инструменти, използвани за тайландският масаж с топъл бамбук.   След загряване на парчета от бамбук,  терапевта е готов да използва тези средства, като продължение на ръцете си, предмишниците и лактите.  Това им  позволява да работят задълбочено и ефективно, като могат да създават, дълбоко, успокояващо и терапевтично лечение.  Тай Масаж със топъл бамбук е масаж на цялото тяло, което отнема между 60 и 90 минути в зависимост от продължителността на времето, пожелано от клиента.  Инструментите за бамбуков масаж са различни по размер, тъй като различните части от тялото изискват използването на различни размери и форми на бамбук  според формата  на мускулите, ставите и костната  структура на тялото.

Предимства:

Чувство на спокойствие, подобрено настроение, намаляване на стреса намаляване мускулното напрежение, подобряване на кръвообращението, стимулира лимфната система и детоксикацията.


50 минути – 40 лева