Китайски масаж с горещи вулканични камъни

Масажът с горещи вулканични камъни носи много ползи за тялото и това е много бързо популяризираща се техника на масаж.

Перуански, китайски или хавайски базалтови камъни  с които се прави  масаж  и облекчава много от днешните най-често срещани заболявания като забавено кръвообращение, храносмилателни проблеми, напрежение в мускулите, стрес и болка. Масажът с горещи камъни става широко известен със своята ефективност като дълбоко релаксираща терапия.

Използва се метод, който използва гладки, топли базалтови камъни, които се поставят на определени анатомични точки на тялото, за да стоплят енергийните центрове, да се освободи  напрежението и стреса. Той също така може да се прилага като  релаксираща техника с топли етерични масла.  Горещият камък  облекчава болката, създава хармония, баланс и спокойствие.  Ползите от масаж с вулканични камъни включват: освобождаване от стрес намаляване, болката и напрежението и засилване на кръвообращението.

Лечебната сила на затоплените камъни е призната от много култури в продължение на векове. Дълбоката топлина от камъните, базалтови (речни камъни) прониква в мускулите, осигурява  незабавна релаксация . Психически човека може да достигне състояние на спокойствие в рамките на минути след прилагането на първите камъни. Това дълбоко състояние на релаксация обикновено отнема 15-20 минути да се прояви в традиционен масаж.

Масажът с горещи вулканични камъни е уникална връзка и преживяване с природата, предлага усещане за природна магия и святост, които ние твърде често забравяме.

Това е дълбоко изцеление и уникален момент, който повишава съзнанието ни и ни довежда по-близо към нашата истинска същност. Това е идеалното лечение, което е толкова приятно и  е изцеление както  за клиента, така и за практикуващия.

Едно наистина невероятно изживяване , което да предложите на тези, които обичате!  Масажът с горещи вулканични камъни е много ефективен при създаването  на баланс на вътрешната енергия, хармонията и вътрешният мир.


50 минути – 40 лева

70 минути – 60 лева